» شبکه و امنیت » ۷ نفر از معروف‌ترین هکرهای تاریخ
۷ نفر از معروف‌ترین هکرهای تاریخ
شبکه و امنیت - هک - هک و امنیت

۷ نفر از معروف‌ترین هکرهای تاریخ

آذر 26, 1403 1068

7 نفر از معروف‌ترین هکرهای تاریخ !! هکرها معمولاً به عنوان افرادی با توانایی‌های خاص در دنیای دیجیتال شناخته می‌شوند که قادرند سیستم‌ها و شبکه‌ها را به راحتی نفوذ کنند. اما در واقع، بیشتر هکرها از روش‌های ساده و گاهی ابتدایی استفاده می‌کنند و انگیزه‌هایشان معمولاً بیشتر کنجکاوی یا آزمایش مرزهای امنیتی است. بسیاری از هکرهای این لیست فقط می‌خواستند ببینند آیا می‌توانند از عهده این کار برآیند یا نه. (برای مثال، یکی از آن‌ها برای کشف حقیقت درباره بیگانگان، وب‌سایت‌های دفاعی ایالات متحده را هک کرد.)
در اینجا هفت نفر از معروف‌ترین هکرهای تاریخ معرفی شده‌اند. البته هکرهای دیگری نیز هستند که شایسته حضور در این لیست می‌باشند، اما بهترین هکرها کسانی هستند که می‌توانند بدون گذاشتن رد پا به شبکه‌ها نفوذ کنند. کسانی که هیچ‌کس نامشان را نمیشناسد.

 

<yoastmark class=

  1. کوین میتنیک (Kevin Mitnick)
    کوین میتنیک پس از سرقت کدهای کامپیوتری از شرکت‌های تکنولوژی بزرگی مانند نوکیا و موتورولا به عنوان “معروف‌ترین هکر دنیا” شناخته شد. با این حال، بزرگ‌ترین دستاورد او در سال 1982 به وقوع پیوست، زمانی که به سیستم فرماندهی دفاع هوایی آمریکای شمالی (NORAD) نفوذ کرد. این حادثه موجب شد که نام او در فهرست افراد تحت تعقیب FBI قرار گیرد و الهام‌بخش فیلم سینمایی “War Games” شود. هدف اصلی میتنیک صرفاً هیجان‌جویی بود، اما این موضوع مانع از صدور حکم پنج سال حبس برای او نشد.او از مهندسی اجتماعی استفاده میکرد، مفهومی که خود او آن را رواج داد و در آن، فردی را فریب می‌دهند تا اطلاعات محرمانه خود را در اختیار هکر قرار دهد.

 

<yoastmark class=

آنونیموس (Anonymous)
آنونیموس یک گروه از “هکتویست‌های” آنلاین است که ریشه‌های آن به روزهای اولیه وب‌سایت ۴چن (4chan) باز می‌گردد. اعضای این گروه ابتدا با هدف اذیت و آزار کاربران در اتاق‌های چت آنلاین فعالیت می‌کردند، اما به مرور زمان اقداماتشان به اهداف اجتماعی و سیاسی تبدیل شد. اخیراً این گروه اعلام کرده است که جنگ سایبری علیه روسیه به دلیل حمله به اوکراین آغاز کرده‌اند.

 

آسترا (Astra)
اطلاعات زیادی از هکری که با نام آسترا شناخته می‌شود در دسترس نیست. در سال 2002، آسترا به گروه داسو (Dassault Group)، یک شرکت فرانسوی فعال در صنایع هوایی نظامی و غیرنظامی، نفوذ کرد و اسرار شرکت از جمله اطلاعات مربوط به سیستم‌های تسلیحاتی را دزدید و سپس آن‌ها را به فروش رساند. خسارت وارد شده به داسو بیش از 361 میلیون دلار گزارش شده است.

 

گری مک‌کینون (Gary McKinnon)
گری مک‌کینون بزرگ‌ترین هک کامپیوتری نظامی تاریخ را زمانی که بین فوریه 2001 تا مارس 2002 به وب‌سایت‌های ناسا و دیگر وب‌سایت‌های دفاعی نفوذ کرد. او با این کار موجب اختلال در خطوط تأمین و خسارتی بالغ بر 700 هزار دلار شد و در یادداشت‌هایی مانند “امنیت شما ضعیف است” به اعتراض پرداخت. دلیل او برای این کار؟ بیگانگان. مک‌کینون ادعا می‌کند که در جستجوی مدارک مرتبط با UFOها (جسم‌های پرنده ناشناخته) بوده است.

 

استیو وازنیاک (Steve Wozniak)
استیو وازنیاک، که به “واز” معروف است، به خاطر تأسیس اپل شهرت دارد، اما اولین گام‌های او در دنیای کسب‌وکار با ساخت یک دستگاه هک تلفن غیرقانونی آغاز شد. در پاییز 1971، وازنیاک مقاله‌ای با نام “رازهای جعبه آبی کوچک” پیدا کرد که درباره دستگاه‌هایی بود که می‌توانستند شبکه‌های تلفنی را فریب دهند تا تماس‌های بین‌المللی رایگان برقرار کنند. وازنیاک و استیو جابز، که در آن زمان هنوز در دبیرستان بود، شروع به ساخت جعبه آبی خود کردند و پس از تولید نسخه‌های قابل استفاده آن، به فروش آن‌ها در خوابگاه‌های دانشگاهی پرداختند.

<yoastmark class=

گومو (Gummo)
گومو پس از مصاحبه‌ای در کانال یوتیوب “Soft White Underbelly” شهرت یافت، جایی که او به شرح دوران سخت کودکی‌اش پرداخت و گفت که چگونه کامپیوترها به او کمک کرده‌اند تا از پس مشکلات زندگی برآید. پس از ساخت و فروش نرم‌افزاری که سیستم‌های دایرکت‌تی‌وی را هک می‌کرد، گومو دستگیر شد و گزینه‌ای برای زندانی شدن یا مشاوره به شرکت‌ها و سازمان‌ها برای رفع آسیب‌پذیری‌های امنیتی به او داده شد. او انتخاب کرد که به عنوان مشاور فعالیت کند.

 

آدریان لامو (Adrian Lamo)
آدریان لامو یک هکر خاکستری بود که به “هکر بی‌خانمان” معروف است. او به دور کشور سفر می‌کرد و به سیستم‌های امنیتی شرکت‌های بزرگ مانند AOL، یاهو و نیویورک تایمز نفوذ می‌کرد. او سپس به آن‌ها پیشنهاد می‌کرد که مشکلات امنیتی خود را اصلاح کنند و قبل از اطلاع‌رسانی به رسانه‌ها، از آن‌ها درخواست اصلاح می‌کرد. لامو این کار را برای ایجاد آگاهی از خطرات اینترنت انجام می‌داد، نه به قصد آسیب رساندن.

 

به این نوشته امتیاز بدهید!

امتیاز 5.00
محمدرضا شیرین آبادی

محمدرضا شیرین آبادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×